Go Back   DODGE RAM FORUM - Dodge Truck Forums > Member's Area > Site Comments, suggestions, and questions.


Site Comments, suggestions, and questions.

FYI Mobile Browser Being Redirected to Inappropriate Pages


This is a discussion on FYI Mobile Browser Being Redirected to Inappropriate Pages within the Site Comments, suggestions, and questions. forums, part of the Member's Area category!
...


Like Tree1Likes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2017, 12:38 PM   #11 (permalink)
 
Mpgrimm2's Avatar
Preferred Vendor


 
Join Date: Mar 2014
Location: GreenVille SC
Posts: 2,743

Ram Year: 2013 SLT Crew
Engine: 3.6L V6 Pentastar
Default
Just as a data point, I'm not having this issue on my Android Galaxy S7 using Dolphin browser in mobile view (vs desktop, which is fine also).

Mē Mods - From my non Flammable S7!


Sponsored Ad
Register to remove this ad.


Mpgrimm2 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2017, 12:47 PM   #12 (permalink)
 
quietpeen's Avatar
Administrator

 
Join Date: Jul 2010
Name: Butch
Posts: 21,623

Ram Year: 2016 1500 Sport Crew Cab 4x4
Engine: Hemi 5.7
Default
O.R.T. I'm gonna make a guess that you have an iphone and are using safari while this is happening?


__________________
RamForum.com Administrator


Charger Owners sign up on www.chargerforum.net
quietpeen is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2017, 03:37 PM   #13 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: WestCoast
Posts: 2,087

Ram Year: 2014 Express QC 4x4-AntiSlip
Engine: 5.7
Default
Yup.
Attached Thumbnails
48231de6-bb2e-4de6-8b47-873c4361c813.jpg  
O.R.T. is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2017, 10:11 PM   #14 (permalink)
 
Shaggy's Avatar
Administrator/Owner

 
Join Date: May 2010
Location: Arizona
Name: Bryan
Age: 41
Posts: 1,491

Ram Year: --
Engine: --
Default
ORT, are you the only one having this issue or did your wife have the same issue on her phone?


__________________


Dodge Ram Forum | Jeep Forum | Chevy Tahoe Forum | Land Rover Forum | Chevy Cobalt Forum | GM Truck Forum
Corvette Forum | LX Forum | Nissan Titan Forum | Scion xD Forum | '88 - '98 GM Truck Forum | Chevy Camaro Forum
Ford Raptor Forum | Scion xB Forum | Scion TC Forum | Mazda Rx7 Forum | Chevy Equinox Forum | Ford Expedition Forum
Truck Mod Forum | Viper Car Forum | Chevy Tahoe Forum | Jeep Liberty Forum | '73 - '87 GM Truck Forum | Ford Truck Forum
Dodge Challenger Forum | Land Rover Forum | Dodge Dart Forum | Scion FR-S Forum | Dodge Ram SRT10 Forum | Dodge SRT Forum
Regional Forums -- Dallas Fort Worth Mustang Forum | Indiana Truck Forum | South East Mopar Forum | Oklahoma Ram Forum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weapons Forum | ATV Forum | Classic Rock Forum | Offtopic Forum
Shaggy is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2017, 11:15 PM   #15 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: WestCoast
Posts: 2,087

Ram Year: 2014 Express QC 4x4-AntiSlip
Engine: 5.7
Default
Same issue, me logged in and her not, each w a phone. Also able to repeat it both ways on a borrowed phone, just to be sure it wasn't just our phones affected.

Search online, it's a common pop-up problem and has been so for over two years. Apparently now this forum is affected. The borrowed phone was at the Apple store out here. Google "Four Virus".

ie: https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

Edit: Was just talking w a friend about when this happened on another forum running vBulletin. The way they solved it was to goto vBulletin version 4.2.0

Just thinking aloud.


__________________
http://www.ramforum.com/signaturepics/sigpic16238_2.gif

Last edited by O.R.T.; 10-09-2017 at 11:28 PM.
O.R.T. is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2017, 06:40 AM   #16 (permalink)
 
quietpeen's Avatar
Administrator

 
Join Date: Jul 2010
Name: Butch
Posts: 21,623

Ram Year: 2016 1500 Sport Crew Cab 4x4
Engine: Hemi 5.7
Default
Bigbadram1500 is having the same issue using an iPhone and safari and said it happens on mobile or desktop version. If it is a virus I’m guessing it’s one that exploits safari.

I use chrome on my iPad and it doesn’t happen so it’s not an iPhone thing per say.


__________________
RamForum.com Administrator


Charger Owners sign up on www.chargerforum.net
quietpeen is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2017, 12:13 AM   #17 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: WestCoast
Posts: 2,087

Ram Year: 2014 Express QC 4x4-AntiSlip
Engine: 5.7
Default
Not a virus. Phone was checked, twice. Plus, why is it repeatable on two other devices pretty much the first time they goto the site? I asked about this too: https://appuals.com/fix-system-heavi...ed-four-virus/ and was told it's a needless step.

Whatever was changed in the mobile version of the site within the past 24 hours stopped it.


__________________
http://www.ramforum.com/signaturepics/sigpic16238_2.gif

Last edited by O.R.T.; 10-11-2017 at 12:21 AM.
O.R.T. is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
URL Redirected when browsing as Guest TheSatinPumpkin Site Comments, suggestions, and questions. 9 04-22-2012 09:48 PM

<




GM Truck Forum
Ford Raptor Forum
Chevy Tahoe Forum
Chevy Cobalt Forum
Chevy Camaro Forum
Toyota FJ Cruiser Forum
Ford Truck Forum
88-98 GM Truck Forum
73-87 Gm Truck Forum
Ford Expedition Forum
Chevy Equinox Forum
Chevy Cruze Forum
Jeep Liberty Forum
Jeep Forum
Dodge Ram SRT10 Forum
Chrysler 200 Forum
Scion xD Forum
Scion xB Forum
Dodge Challenger Forum
SRT Forum
Nissan Titan Forum
Buick Enclave Forum
Cadillac Forum
Cadillac XTS Forum