Go Back   DODGE RAM FORUM - Dodge Truck Forums > Dodge Ram Generations Forum > 2nd Gen : 1994 - 2002 > Tech Info


Tech Info

Wiring trouble. HELP!


This is a discussion on Wiring trouble. HELP! within the Tech Info forums, part of the 2nd Gen : 1994 - 2002 category!
I nearly done swapping engines in my truck, I went from a Magnum 5.2 (which my grandfather blew up) to ...


Like Tree1Likes
  • 1 Post By dapepper9

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2016, 01:49 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Iowa
Posts: 20

Ram Year: 1998
Engine: Magnum 5.9
Default Wiring trouble. HELP!
I nearly done swapping engines in my truck, I went from a Magnum 5.2 (which my grandfather blew up) to a Magnum 5.9. I am trying to get it all connected and can't seem to find where the last 2 plugs go! it's starting to make me mad because winter is fast approaching where I live. any Ideas? one is a blue plug near the injector for Cyl 1 and the other is a yellow and black plug near the Distributor. I don't seem to see any connectors near them at all!!!
Attached Thumbnails
img_6910.jpg   img_6912.jpg  


Sponsored Ad
Register to remove this ad.
Eliwab22 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2016, 05:53 PM   #2 (permalink)
 
dapepper9's Avatar
Supporting Member

 
Join Date: Feb 2013
Location: Iowa/Nebraska Border
Age: 21
Posts: 4,416

Ram Year: 2001
Engine: 5.9L V8
Default
Blue looks to be AC compressor related and the other looks like crank sensor i think
NOcasio7 likes this.


__________________


2001 Ram 1500 QCSB, 2" HBS level 285/70/17 Toyo OpenCountry AT2s, M1 2bbl, F&B 52x55mm TB, Pacesetter Longtube headers, 18" Magnaflow, M1 91 Octane canned tune by FlyinRyan, remote start, HS 1.7 RRs, Custom RetroFit 6500K HID
dapepper9 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2016, 05:56 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Iowa
Posts: 20

Ram Year: 1998
Engine: Magnum 5.9
Default
Originally Posted by dapepper9 View Post
Blue looks to be AC compressor related and the other looks like crank sensor i think


You are absolutely right! Thanks for the help!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Eliwab22 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LED trouble jglass Exterior 22 04-04-2016 08:59 PM
I may be in trouble....... tym General Discussion 6 12-19-2015 12:20 PM
Re Wiring 1980 W150 with painless wiring kit randocommando Audio & Electronics 3 11-15-2014 08:25 PM
So I'm having some trouble... Sharp Charge Lifted 11 07-01-2013 06:08 PM
Wiring connectors, DIY trailer wiring harnesses 0212353 For Sale 12 03-07-2013 09:03 AM

<




GM Truck Forum
Ford Raptor Forum
Chevy Tahoe Forum
Chevy Cobalt Forum
Chevy Camaro Forum
Toyota FJ Cruiser Forum
Ford Truck Forum
88-98 GM Truck Forum
73-87 Gm Truck Forum
Ford Expedition Forum
Chevy Equinox Forum
Chevy Cruze Forum
Jeep Liberty Forum
Jeep Forum
Dodge Ram SRT10 Forum
Chrysler 200 Forum
Scion xD Forum
Scion xB Forum
Dodge Challenger Forum
SRT Forum
Nissan Titan Forum
Buick Enclave Forum
Cadillac Forum
Cadillac XTS Forum