The glovebox.

Discussion in 'Interior' started by Slamminwagon, Jan 4, 2015.

  1. Slamminwagon

    Slamminwagon Junior Member

    Age:
    23
    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 10, 2014
    Location:
    Meriden CT
    Ram Year:
    1988
    Engine:
    3.9L
    Hey in need of some help here I opened my glove box searching for the darn maint reqd light swich and the glove box over extended and ripped off the weird hinge is there a way to customize it I'm thinking about getting 2 small hobby hinges and making them work or do I have to buy a new glovebox which is hard to find.. let me know
     
  2. Egress

    Egress Senior Member

    Posts:
    328
    Likes Received:
    91
    Joined:
    Nov 29, 2014
    Location:
    Norfolk, Virginia
    Ram Year:
    03 1500 Quad Cab 4x4 SLT
    Engine:
    Stock 235hp 4.7L/287 V-8
    pictures would be helpful... just saying. Otherwise someone may give info on something other than exactly what your asking for.
     
  3. Slamminwagon

    Slamminwagon Junior Member

    Age:
    23
    Posts:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 10, 2014
    Location:
    Meriden CT
    Ram Year:
    1988
    Engine:
    3.9L
    It's like work hardened plastic hinge
     

    Attached Files:

  4. Sniper X

    Sniper X Senior Member

    Age:
    50
    Posts:
    113
    Likes Received:
    10
    Joined:
    Dec 7, 2016
    Ram Year:
    1991
    Engine:
    318
    Reinforce it and use bigger screws.
     
  5. crazzywolfie

    crazzywolfie Senior Member

    Posts:
    14,101
    Likes Received:
    2,147
    Joined:
    Apr 6, 2013
    Location:
    under the truck
    Ram Year:
    81 93
    Engine:
    5.2
    maybe a piano hinge or something might work.
     
  6. Sniper X

    Sniper X Senior Member

    Age:
    50
    Posts:
    113
    Likes Received:
    10
    Joined:
    Dec 7, 2016
    Ram Year:
    1991
    Engine:
    318
    And what's a maintenance required light switch? I have the message center that has a light on it for maintainence required but it's not on a switch.
     

Share This Page