Help Support Ram Forum by donating:


Anyone try Modifystreet headlights?

Discussion in 'Exterior' started by rotwiler, Feb 28, 2019.

Sponsored By: BAK Factory Outlet
  1. SRich2015

    SRich2015 Member

    Posts:
    91
    Likes Received:
    35
    Joined:
    Jul 23, 2017
    Location:
    Arkansas
    Ram Year:
    2018
    Engine:
    6.7 Cummins
    I think I would try to just set HID to yes and no other setting to start with!!!
     
    SitKneelBend likes this.
  2. danmit37

    danmit37 Junior Member

    Age:
    44
    Posts:
    24
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jan 8, 2020
    Location:
    Central NY
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    5.7 Hemi
    I think I’ve tried that already and I didn’t work. But I can’t remember, so I will try it.
     
    SitKneelBend likes this.
  3. Mpgrimm2

    Mpgrimm2 Senior Member Preferred Vendor Supporting Member Military

    Posts:
    4,394
    Likes Received:
    2,594
    Joined:
    Mar 30, 2014
    Location:
    Anderson, SC
    Ram Year:
    2018 Laramie Crew
    Engine:
    5.7L
  4. SitKneelBend

    SitKneelBend Senior Member

    Posts:
    5,121
    Likes Received:
    1,937
    Joined:
    Jan 8, 2015
    Location:
    St. Louis
    Ram Year:
    2014
    Engine:
    3.6 Pentastar
    Yes, but originally I had them installed without Alfa and they worked no problem.

    Sent from my HTC U11 using Tapatalk
     
    Mpgrimm2 likes this.
  5. danmit37

    danmit37 Junior Member

    Age:
    44
    Posts:
    24
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jan 8, 2020
    Location:
    Central NY
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    5.7 Hemi
    No luck. Still got the error.
     
  6. 1500ram12

    1500ram12 Senior Member

    Posts:
    4,299
    Likes Received:
    1,324
    Joined:
    Jan 23, 2012
    Ram Year:
    2018
    Engine:
    6.4L Hemi
    Did you disconnect the resistors


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
    SRich2015 likes this.
  7. danmit37

    danmit37 Junior Member

    Age:
    44
    Posts:
    24
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jan 8, 2020
    Location:
    Central NY
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    5.7 Hemi
    Not yet. Too much going on today. It’s going to have to be a next weekend project. I just messed with some Alfa settings today. Next weekend I will pull it apart and go back to factory settings and start going one by one and hope it’s an easy fix.
     
    1500ram12 likes this.
  8. bchap05

    bchap05 Senior Member

    Age:
    36
    Posts:
    564
    Likes Received:
    320
    Joined:
    Feb 24, 2017
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    5.7
    My G2's were plug and play 0 errors. 2017 with factory quad. I have changed nothing in alfa. I want to upgrade to Hikari ultras but I'm sure I'll then open a world of errors. Have most of you getting errors changed the bulbs or are you getting errors with the G2 as is?
     
  9. chrisbh17

    chrisbh17 Senior Member

    Posts:
    5,321
    Likes Received:
    5,274
    Joined:
    Oct 12, 2017
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    Hemi 5.7
    You kept halogen bulbs?

    Did you you connect the DRL setup? If so, how did you connect it?
     
  10. Ben1551

    Ben1551 Junior Member

    Age:
    29
    Posts:
    9
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Dec 5, 2019
    Location:
    Oshawa,ontario
    Ram Year:
    2017
    Engine:
    Hemi 5.7
    I didn't realize that they had resistors in them already but was getting that same parking light out error, so i added in a load resistor into the parking light wire and havnt had one error show up since I did that couple months ago
     
    danmit37 likes this.

Share This Page