Help Support Ram Forum by donating:


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Odometer Correction

Discussion in 'Infotainment.com' started by Roady, Jan 18, 2021.

  1. Roady

    Roady Junior Member

    Posts:
    17
    Likes Received:
    16
    Joined:
    Jan 28, 2017
    Ram Year:
    2012
    Engine:
    5.7 Hemi
    Is this where I can get the odometer in a cluster I purchased from the bone yard to replace the basic cluster in my 2012?
     
  2. Hound Dog

    Hound Dog Member

    Age:
    63
    Posts:
    45
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Mar 2, 2020
    Location:
    Pa
    Ram Year:
    2017 and 2015
    Engine:
    3.6
    Do you need the mileage adjusted ? You can do it with Alfa Obd
     
  3. NorthStar1

    NorthStar1 Senior Member

    Posts:
    579
    Likes Received:
    532
    Joined:
    Jun 30, 2013
    Location:
    Rosenberg, TX
    Ram Year:
    2020 Ram 1500 Big Horn/Lone Star 4x2 Crew
    Engine:
    Hemi 5.7 eTorque
    I called these guys (Navrepair/Infotainment) this morning and they wanted me to let everyone know on the forum that they no longer perform odometer adjustments. They will only sell you their ridiculously priced odometer.
     

Share This Page