Where do you mount your switches?

Discussion in '2nd Gen DIY' started by MCIntoDarkness, Nov 16, 2016.

  1. MCIntoDarkness

    MCIntoDarkness Member

    Posts:
    76
    Likes Received:
    13
    Joined:
    Aug 17, 2014
    Location:
    Mississippi
    Ram Year:
    1998
    Engine:
    3.9L Magnum V6
    Just a quick question, I'm looking to add some aftermarket equipment to my truck and I'm wondering, where do you guys mount your switches at in your trucks? I have a few ideas but I want to see some pictures first to see how it looks.
     
    Scottfleming1999 likes this.
  2. DodgeTx

    DodgeTx Senior Member

    Posts:
    630
    Likes Received:
    156
    Joined:
    Apr 29, 2015
    Location:
    San Antonio
    Ram Year:
    2000
    Engine:
    5.9L
    I can get you a pic in the morning but I mount my air horn switches for both trucks on the toolboxes. interior you have many different options.
     
  3. Meatball12

    Meatball12 Member

    Posts:
    78
    Likes Received:
    16
    Joined:
    Sep 23, 2015
    Location:
    Carroll County, MD
    Ram Year:
    1999
    Engine:
    5.9 magnum
    [​IMG] had mine on the overhead consile until i built my custom center console

    Sent from my SM-G930P using Tapatalk
     
    beverlyquante54 likes this.
  4. monteholic

    monteholic Senior Member

    Posts:
    497
    Likes Received:
    181
    Joined:
    Apr 2, 2016
    Location:
    Michigan
    Ram Year:
    2016
    Engine:
    6.4 hemi
    [​IMG]
     
  5. MCIntoDarkness

    MCIntoDarkness Member

    Posts:
    76
    Likes Received:
    13
    Joined:
    Aug 17, 2014
    Location:
    Mississippi
    Ram Year:
    1998
    Engine:
    3.9L Magnum V6
    The overhead console looks nice, although unfortunately, my truck does not come equipped with that option.
     
    beverlyquante54 likes this.

Share This Page