2010 ram 1500 tpms disable ALPHA obd

Disclaimer: Links on this page pointing to Amazon, eBay and other sites may include affiliate code. If you click them and make a purchase, we may earn a small commission.

Dadams843

Junior Member
Joined
Feb 11, 2024
Posts
1
Reaction score
0
Location
South carolina
Ram Year
2010
Engine
Hemi 5.7
So need some help with my tpms message on my 2010 ram 1500. All 4 sensors are bad.

My neighbor and i used the alpha obd program and were successful at getting rid of my yellow tire light. But i am still getting the message when i first start the vehicle telling me to service tire pressure system.

Is there away around getting rid of the message. Any help will be greatly appreciated.
 

mrack

Senior Member
Joined
Feb 14, 2023
Posts
258
Reaction score
322
Location
Michigan
Ram Year
2016
Engine
5.7
Is there a fuse relating to the tpms? If so you might try pulling it... just a guess so take it with a grain of salt lol. When I deleted my air suspension with alfaobd I still had a warning on startup until I pulled the 2 fuses.
 

DILLIGAF

Senior Member
Military
Joined
May 28, 2016
Posts
4,245
Reaction score
7,625
Location
Canada
Ram Year
2012
Engine
5.7
If you pull the fuse you will get the service TPMS error.
 
Top