Help Support Ram Forum by donating:


Problem with your site ?

Discussion in 'RockAuto' started by Doodoo972, Aug 25, 2019.

  1. Doodoo972

    Doodoo972 Senior Member

    Age:
    47
    Posts:
    118
    Likes Received:
    64
    Joined:
    Mar 1, 2019
    Location:
    Martinique
    Ram Year:
    2012
    Engine:
    Hemi 5.7
    Hi,
    I can't access to your online site since a couple of day.
    Is there is a problem with your site ?
     
  2. stimpy433

    stimpy433 Senior Member

    Posts:
    2,721
    Likes Received:
    1,925
    Joined:
    Mar 10, 2016
    Location:
    IOWA
    Ram Year:
    2014
    Engine:
    3.6
    Just tried it and it works fine for me.....
     
  3. buddy guy

    buddy guy Senior Member

    Posts:
    2,145
    Likes Received:
    1,628
    Joined:
    May 22, 2019
    Location:
    alberta
    Ram Year:
    2018
    Engine:
    5.7 hemi
    it was slow a little bit earlier. taking quite a few seconds to connect. but that was the first time in weeks.
     
  4. Doodoo972

    Doodoo972 Senior Member

    Age:
    47
    Posts:
    118
    Likes Received:
    64
    Joined:
    Mar 1, 2019
    Location:
    Martinique
    Ram Year:
    2012
    Engine:
    Hemi 5.7
    Ok thanks, it's maybe a problem from the server where I live.
     
  5. Doodoo972

    Doodoo972 Senior Member

    Age:
    47
    Posts:
    118
    Likes Received:
    64
    Joined:
    Mar 1, 2019
    Location:
    Martinique
    Ram Year:
    2012
    Engine:
    Hemi 5.7
    I just try and it work now. Surely a server problem.
    I don't need to worry anymore.
     

Share This Page